Inställningen hos oss människor har en stor påverkan när det kommer till allt här i livet! Om vi t ex tar det här med mål inom idrott och satsning så är inställningen enormt viktigt. För jag tror verkligen att den som vill komma långt i sin idrott gör det oavsett om man har talang eller inte, viljans kraft är enormt stark! Vågar man och är villig att lägga ner enormt mycket tid och satsa helhjärtat på sin idrott, ja då kommer man nå sitt eller sina mål helt enkelt!

En annan sak jag tror är enormt viktigt i sin satsning är att omringa sig av personer som också tror att du kan nå dina mål. Personer som stöttar dig till 110 %, som alltid peppar och pushar dig framåt, personer som alltid tror på dig och som lyfter dig mot målet istället för att trycka ner dig mot botten. Det finns alltid människor som vill se dig misslyckas och som gärna ser att dina drömma och mål krossas. Dessa människor är bara i vägen och kommer påverka din satsning negativt. Finns dessa människor i din närheten så sluta omringa dig med dem genast. Jag tror att man kommer längst ifall man själv har en positiv inställning samt ifall man har en positiv inställning från omvärlden.

Har man en dröm tror jag att det är viktigt att få sin dröm uppmålad för sig av positiva människor. Får man höra man höra tillräckligt många gånger att man aldrig kommer att lyckas och att man ska sluta drömma leder bara till att man tillslut börjar tvivla på sig själv. Att däremot höra från andra att man är duktig, att dem tror på en och att dem tror och vet att man kommer att lycka kommer att hjälpa dig långt på vägen mot målet. Det är viktigt att känna att man inte står ensam utan har folk bakom sig som stöttar upp dig !

Att satsa på elit eller att nå sina mål kan vara kämpigt nog men med rätt folk i sin omgivning blir resan dit lite lättare. Jag tror att man kan att lyckas ifall man får höra att någon tror på en tillräckligt många gånger. Hör man t ex att någon tycker att man är duktigt brukar man alltid kämpa lite extra. En person som satsar på något, har en dröm eller ett mål ska känna att man inte är ensam på resan utan har passagerare med sig i baksätet.

Det är viktigt att solla bort dessa människor som inte tror på dig och byta ut dem mot believers. Dessa människor ska man aldrig släppa taget om och alltid behandla dem som om dem vore gjorda av diamanter. Dessa människor kommer att vara väldigt viktiga och nyckeln till en lycka satsning mot ens drömmar och mål i livet.

 

Kommentera

Publiceras ej